Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از الجزیره، مردم سراسر جهان در روزی با عنوان روز جهانی آگاهی از اوتیسم که توسط سازمان ملل متحد برای افزایش آگاهی در مورد اختلالات این طیف مشخص شده به صحبت راجع به این اختلال می‌پردازند. امسال پانزدهمین روز جهانی آگاهی از اوتیسم است با این حال بسیاری از افراد نسبت به این اختلال و نحوه برخورد با افرادی که به آن دچار هستند اطلاعات کافی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ASD اصطلاحی است که برای توصیف طیف گسترده‌ای از اختلالات عصبی و رشدی استفاده می‌شود: مشکلات گفتاری، سختی تعامل اجتماعی با دیگران، رفتارهای تکراری و همچنین تنفرهای حسی مانند حساسیت به صدا و نور باشد.

این اختلال فارغ از گروه قومی و اجتماعی-اقتصادی، افرادی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و علائم آن از فردی به فرد دیگر بسیار متفاوت است. شایع‌ترین مشکل در افراد مبتلا به اوتیسم، اختلال نقص توجه و بیش‌فعالی (ADHD) است. اوتیسم را می‌توان از ۱۴ ماهگی تشخیص داد. با این حال، گاهی اوقات ممکن است تشخیص آن دشوار باشد زیرا اوتیسم برای هر فرد به یک شکل ظاهر می‌شود.

کودکان مبتلا به اوتیسم معمولا در مهارت‌های اجتماعی، عاطفی و ارتباطی با مشکل مواجه می‌شوند که در تعامل آنها با دیگران و یادگیری مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد. با این حال، این فقط کودکان نیستند که با اوتیسم زندگی می‌کنند. بسیاری از بزرگسالان با نوعی از اوتیسم درگیر هستند. بر اساس مطالعه‌ای که توسط اداره کار ایالات متحده انجام شده، ۷۵ درصد از بزرگسالان مبتلا به اوتیسم یا بیکار یا کم کار هستند.

ویژگی‌های مشترک افراد مبتلا به اوتیسم

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (CDC)، شش ویژگی مشترک را اعلام کرده که در افراد مبتلا به اوتیسم یافت می‌شود:

بیزاری از تجربیات حسی
نیاز به روال و نظم
مشکل در تعامل اجتماعی
مشکل در برقراری ارتباط کلامی یا غیرکلامی
انجام اعمال تکراری
تمرکز عمیق بر علایق خاص 


به طور مثال دانش‌آموزان مبتلا به اوتیسم در زمان شیوع کرونا بیش از سایرین آسیب دیده‌اند، زیرا قرنطینه و محدویت‌های ناشی از همه‌گیری باعث اختلال در روال زندگی آنها شد. به همین دلیل به والدین توصیه می‌شود کودکان اوتیستیک خود را از اخبار نگران کننده کرونا دور نگه دارند و مراقبت‌های بهداشتی را به یکی از اجزاء روتین آنها تبدیل کنند. این کار با صحبت کردن منظم و انتقال به مرور اطلاعات ضروری به آنها اتفاق می افتد.

تعامل با افراد دچار اوتیسم به عنوان یک دوست یا فامیل

با توجه به احتمال بالای مواجه شدن با یک فرد اوتیسمی بهتر است برخی نکات را در رفتار با این افراد رعایت کنیم؛ به یاد داشته باشید که افراد اوتیستیک دنیا را متفاوت تجربه می‌کنند و سبک متفاوتی از تعامل اجتماعی دارند با این حال موارد ضروری از جمله مراقبت و احترام را در برخورد با این افراد - و همه مردم- باید رعایت کرد.

ترجیح این افراد و خانواده آنها را بشناسید. شما می‌توانید مستقیما از آنها بپرسید که چه چیزی را دوست دارند و چه چیزی را دوست ندارند. به حدس زدن یا استفاده از تجربه خود به عنوان یک الگو تکیه نکنید.

برای صداقت (گاهی بی‌رحمانه) آماده باشید. این احتمالا بازتابی از سبک ارتباط مستقیم این افراد و تمایل آنها به گفتن حقیقت است، نه نشانه‌ای از احساسات منفی نسبت به شما.

فراموش نکنید که راه‌های مختلفی برای ارتباط وجود دارد. بسیاری از افراد اوتیستیک طرفدار تعامل در گروه‌های کوچکتر، از طریق فعالیت‌های مبتنی بر علایق مشترک هستند. 

به جای تشریفات اجتماعی شدن، روی ارتباط خود تمرکز کنید. دوست اوتیستیک شما ممکن است آداب و رسوم اجتماعی را کاملا رعایت نکند، اما این بدان معنا نیست که برای دوستی شما ارزشی قائل نیست.

نسبت به این افراد و خانواده آنها ترحم نشان ندهید، قضاوت نکنید و به دنبال علل ابتلای افراد به این اختلال نباشید! این چیزی است که حتی دانشمندان هم نمی‌دانند!

کد خبر 667323 برچسب‌ها بیماری اوتیسم خبر مهم خانواده مهارت‌های زندگی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بیماری اوتیسم خبر مهم خانواده مهارت های زندگی مبتلا به اوتیسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۰۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با قرارگاه نور جواب دشمن را می‌دهیم | ثواب این مسئله بیش از ۸ سال جنگ است | افراد باندی با مامورها رفتار نامناسب می‌کنند | تشدید اقدامات در حوزه حجاب

به گزارش همشهری آنلاین، سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده فراجا در حاشیه مراسم گرامیداشت روز معلم و تجلیل از استادان، مدرسان و گروه‌های علمی فراجا که صبح امروز در ستاد فرماندهی فراجا برگزار شد، با اشاره به اجرای طرح نور برای مقابله با کشف حجاب از سوی انتظامی کشور گفت:‌ اجرای طرح نور جزو اجرای فروع دین نیست و این مسئله نیز دستور خداست. وقتی آقا می‌فرمایند حرام شرعی و سیاسی است، یعنی حرام شرعی پای خود افراد است اما در حرام سیاسی یعنی ما مسئول هستیم.

افراد کاملا هدایت‌شده و باندی با مامورها رفتار نامناسب می‌کنند

سردار رضایی گفت: دشمنان می‌خواهند جامعه را به سمت تباهی ببرند و ما به عنوان بازوی حکومت نمی‌توانیم ساکت بشینیم و باید شرایط را مدیریت کنیم. بر اساس مستندسازی‌های آماده شده، افراد کاملا هدایت‌شده و باندی با مامورها رفتار نامناسب می‌کنند.

جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور ادامه داد: انقلاب ما انقلاب فرهنگی بود وقتی دهه ۴۰ امام فریاد زد که علما به داد اخلاق و دین برسید همین مسئله را می‌گفتند. ما این همه شهید دادیم و همه ما مدیون آنها هستیم. همه شهدا برای همین اهداف رفته‌اند و انقلاب امروز نباید سمت دیگری برود.

تشدید اقدامات قبلی در حال حرکت است/ بعضی‌ها نمی‌دانند جنگ کجاست

وی افزود: سواد یعنی فهم. برخی می‌گویند وکیل و دکترند اما اظهارات بی‌سوادانه‌ای دارند و متوجه نمی‌شوند که جنگ کجاست و جامعه به کدام سمت می‌رود. تشدید اقدامات قبلی در یک چارچوب در حال حرکت است و این کار جهادی و انقلابی است.

با قرارگاه نور جواب خود را به دشمن می‌دهیم

به گفته سردار رضایی جنگ‌های امروز در کشور از جنگ با عراق و تجزیه طلبان نیز بیشتر اهمیت دارد و حساس‌تر است. ما با این قرارگاه نور جواب خود را به دشمن می‌دهیم و این مسئله حتی از جنگ نیز حساس‌تر است.

این موارد غیرت مرد و نجابت زن را تخریب می‌کند

جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور ادامه داد: به نظر من این تهاجم‌های فرهنگی بسیار پراهمیت و مخرب‌ترند. به عنوان مثال، اگر بمبی در جایی منفجر شود اثرات آن در همان منطقه می‌ماند اما اثرات این رفتارها بسیار تخریبگر است.

وی افزود: این موارد غیرت مرد و نجابت زن را تخریب می‌کند اما امروزه رنگ و لعاب دیگری دارد. برخی افراد با این رفتارها معانی حقوق شهروندی را لکه‌دار می‌کنند و خواسته الهی و وظیفه فراجاست که با این بی‌حرمتی‌ها مقابله کند.

ثواب این مسئله بیشتر از ۸ سال جنگ است

سردار رضایی با تاکید بر اینکه مسئله تکلیف الهی است، گفت: به نظر من ثواب این مسئله بیشتر از ۸ سال جنگ است زیرا جسارت و اعتقاد بالاتری می‌خواهد و باید در تربیت نیرو نیز این مسائل مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: در موضوع عفاف و حجاب، سی و چند دستگاه مسئولیت دارند اما هیچکدام بصیرت و شجاعت لازم را در این زمینه ندارند و خدا را شکر ما پای کار هستیم.

ادعای حقوق بشر غربی‌ها این روزها در دانشگاه‌های آمریکا دیدنی است

سردار رضایی همچنین با اشاره به رفتار دولت آمریکا با دانشجویان مدافع غزه در این کشور گفت: ادعای حقوق بشر غربی‌ها این روزها در دانشگاه‌های آمریکا دیدنی است که چگونه با دانشجویان خود رفتار می‌کنند.

کد خبر 848662 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه زنان - حجاب فراجا

دیگر خبرها

  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • افزایش دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • با قرارگاه نور جواب دشمن را می‌دهیم | ثواب این مسئله بیش از ۸ سال جنگ است | افراد باندی با مامورها رفتار نامناسب می‌کنند | تشدید اقدامات در حوزه حجاب